Cu caiacul pe Arges – Sâmbătă 28 Aprilie 2018

Aşa cum vă spuneam, redeschidem sezonul de padelat pe 2018. V ă invităm cu noi într-o tură uşoară pe Argeş. Vă aşteptăm Sâmbătă 28 Aprilie ora 8:30 la Olteniţa. Punem la dispoziţia dumneavoastră caiacele şi canoele noastre echipate complet cu padele/pagăi și veste de salvare.

Vom parcurge aproximativ 8 km pe Argeş până la vărsarea acestuia în Dunăre după care vom intra în pădure. Aici, după ce padelăm puţin printre copaci (ce tocmai înverzesc) şi triluri de păsărele, aşezăm tabăra şi în timp ce noi pregătim masa de prânz (gătită pe loc la ceaun), dumneavoastră vă puteți relaxa la soare/umbră sau puteți testa celelalte ambarcaţiuni din flotila noastră.
După ce servim prânzul, şi bineinteles siesta necesară de după, pornim înapoi încet spre Olteniţa unde vom ajunge în jurul orei 16:00.

Așa cum spuneam, este o tură ușoară ce nu necesită o experiență riguroasă în ale padelatului ci doar o condiție fizică bună și dorința de a ieși în natură.

Prețul pentru tura aceasta este 170 lei / persoană și include locul în ambarcațiune echipat complet plus masa de prânz gătită la ceaun la fața locului. Înscrieri și detalii pe adresa de email contact@turecaiac.ro.

Galeria foto de mai jos este din anii anteriori de pe același traseu.

Natura este la doi paşi şi aşteaptă să o descoperi dintr-un unghi care te va lăsa fără grai. Hai cu noi!

 

   Cu caiacul pe Arges Cu caiacul prin pădure  

Later edit: În cazul în care vremea va fi potrivnică, tura se va amâna la o altă dată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *